Friday, October 16, 2009

Pengenalan

Terima kasih melayari ZFAST RELOAD

ANDA PENGUNA PREPAID ?

Anda pastinya mahu mendapatkan prepaid yang MURAH, MUDAH dibeli dan MENGUNTUNGKAN.

Zfastreload adalah pilihan terbaik. Zfastreload adalah pemborong ereload perbagai telco. Satu sistem yang memberikan keuntungan segera kepada anda.Anda membeli top-up keuntungan bagi sekeping top-up 1.5% - 4.0% penjual yang dapat.Tapi Zfasteload memberi keuntungan lebih tinggi dari itu 1.5% - 5.5% dan insentif penajaan RM 0.01 pertransaksi ANDA yang dapat.

Zfastreload adalah satu program menjana pendapatan melalui peggunaan telefon bimbit dan pelayanan internet ( yahoo messenger ).
Setiap ahli diberi kebebasan menggunakan perkhidmatan yang disediakan serta membeli produk-produk terpilih secara SMS @ Yahoo messenger melalui sistem server Zfasteload dengan mendapat diskaun serta merta.
________________________________________

Sms------Pusat server------Pelanggan

Yahoo! Messenger------Pusat server------Pelanggan
________________________________________

Program Zfastreload juga mempunyai sistem penjanaan wang yang membolehkan anda menjana pendapatan dengan Modal permulaan yang kecil iaitu RM80 sahaja. RM30 pendaftaran (sekali seumur hidup) & RM50 akan di topup ke akaun anda. Ini bermakna anda boleh mula menjual e-reload ke pelanggan anda. Selepas proses pendaftaran selesai.

Sever Zfastreload membolehkan anda membuat penjualan 24 jam 7 hari seminggu. Dengan begitu mudah, semudah bermain sms. Hanya sms no tel pelanggan anda ke server. Ia secara automatik akan di tambah nilai ke akaun pelanggan anda. Dan ke tel anda akan di hantar baki terkini yang ada didalam akuan anda.

Dengan server Zfastreload juga anda boleh menjual top-up CELCOM, MAXIS, DIGI, UMOBILE, ITALK. Dalam satu chip/akaun. Ini bermakna dengan mendaftarkan no tel anda ke server dan deposit ke akaun anda sebanyak RM50.00 Anda boleh membuat penjualan top-up kepada pelanggan anda yang mengunakan CELCOM, MAXIS, DIGI ,UMOBILE,atau pun ke talian tetap TM. ITALK. Hanya dengan satu akaun.Begitu mudah
________________________________________

Produk-produk Zfastreload adalah:

E-reload (autoreload)
Celcom (5.0%)
Maxis (2.5%)

Pin Isian semula (manual reload)
Italk Mobile (11%)
DIGI ( 1.5% )
UMOBILE (2.0%)

*Harga Diskaun akan berubah dari semasa ke semasa tanpa sebarang pemberitahuan. Last update 8/10/09*
________________________________________

MODAL KECIL, UNTUNG BESAR !!!

Berapa yang diperlukan untuk memulakan perniagaan Prepaid Card? Untuk menyimpan stok hanya 10 keping setiap top-up card dari pelbagai telco, sahaja anda memerlukan sekurang-kurangnya RM5,000 ringgit tidak termasuk kos-kos lain seperti sewa kedai, pendaftaran, lesen dan sebagainya. Tetapi, dengan kami, anda boleh mula menjadi agen hanya dengan bayaran serendah RM80.00 sahaja.
________________________________________

KELEBIHAN JADI AHLI
:: Perniagaan 24 jam / 7 hari seminggu
:: Boleh dilakukan menggunakan SMS atau Internet (Yahoo messenger)
:: Boleh dilakukan di mana sahaja

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.